image-preloader

En rigtig frokostaftale

Hos The Food Factory By A, kommer sundhed og kvalitet altid i første række og det gælder også for vores frokostaftaler. Derfor tilbyder vi en sund frokostordning, med muligheden for selv at kombinere brød og indhold, præcis som du ønsker det. 
Hver morgen fylder vi vores diske op med nye, friske råvarer. Kvaliteten bliver der aldrig sparet på, og alt mad laves fra bunden, for at du er garanteret den bedste smagsoplevelse, hver gang.

En frokostaftale der giver mening

Vores brede menukort gør at kan du variere din frokostordning, så der kommer lidt variation i dig og dine medarbejderes hverdag. Du bestemmer alt, lige fra indholdet af dine retter, til leveringstidpunktet, så længe det bare er mellem 11-13. Bestiller du mellem 10 og 20 kuverter er der fri levering i hele Holbæk. Hvis i er mere end 20 personer, kan i kontakte os, så er vi klar til at hjælpe jer med et særligt tilbud. Tlf: 50 14 48 48 - Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi skifter menu hvert halve år

Hos The Food Factory By A bliver der skiftet menu hvert halve år. Menuen bliver sammensat af vores egen kok, hvilket vi er stolte af at kunne sige at vi er de eneste blandt Holbæks bagelshops der har. Det er noget vi gør for at skabe mere variation, men også for at følge årstiden, så vi hele tiden sikrer at råvarerne er friske og kvaliteten er i top.

Er du interesseret i en frokostordning hos The Food Factory?
Kontakt os her!