Handelsebetingelser samt Cookie og Privatlivspolitik

HANDELSBETINGELSER

Køb via The Food Factory By A’s hjemmeside:
– Der tages forbehold for: trykfejl, stavefejl, ændringer i menuer og tilbud.
– Desuden tages der forbehold for forsinket leveringstid og udsolgte varer hos The Food Factory By A. Vi gør dog altid alt vi kan, for at imødekomme kundens forventninger.
– Alle vores priser er inkl. moms.
– Tilbud og rabatter kan ikke kombineres, med mindre andet er angivet.
– Afhentningstilbud gælder ikke på helligdage.
–Ved køb hos The Food Factory By A er der ingen fortrydelsesret eller returret, da købet omfatter fødevarer.

Din ordre:
– Når du har valgt de produkter, du ønsker at bestille fra menuen, og har afgivet andre nødvendige oplysninger, vil du få mulighed for at afgive din ordre ved at klikke på knappen ”Til kassen”. Det er vigtigt, at du indtaster og retter eventuelle fejl, før du klikker på knappen, eftersom indtastningsfejl ikke kan rettes, efter du har klikket på denne knap.
– Når du har afgivet din ordre, og din betaling er autoriseret, kan du ikke ændre eller annullere din ordre, og kan heller ikke få pengene refunderet. Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, kan du kontakte os som beskrevet i afsnittet omkring kundeservice. Det er dog ingen garanti for, at vi accepterer dine ønsker, idet vi allerede kan have påbegyndt at forberede/lave din ordre. Vi laver maden umiddelbart efter din bestilling, hvorfor vi ikke refunderer betalingen for maden ved afbestilling, da man ved afgivelse af bestilling, binder sig til at modtage den bestilte ordre.
– Ved forkert indtastede oplysninger, såsom adresse, telefonnummer eller navn, refunderer vi ikke det betalte beløb, hvis vores chauffør ikke kan skabe kontakt ved leveringen. Det er samtidig kundens ansvar at sikre sig, at vi kan komme i telefonisk kontakt, hvis vi har behov for dette i forbindelse med ordren.

Betaling:
– På The Food Factory By A hjemmesiden er det muligt at vælge onlinebetaling ved både afhentning og levering.
– Ved bestilling til levering, skal der bestilles for minimum kr. 500,- kr før vi leverer, og vi leverer p.t. kun i postnummer 4300. Der er et leveringsgebyr på kr. 30,- som tillægges ordren.
– Vi trækker først beløbet fra din konto, når varen er udleveret.
Afviste og annullerede bestillinger:
– På grund af bankernes procedurer vil din bank, så snart du har afgivet en bestilling, som du betaler med betalingskort, og din betaling er blevet godkendt, “reservere” det fulde beløb for din bestilling. Hvis bestillingen efterfølgende afvises eller annulleres, vil banken ikke overføre beløbet til os, og vil i stedet for frigive beløbet tilbage til din konto. Dette kan tage mellem 3 og 5 arbejdsdage (eller længere afhængigt af banken). Du accepterer, at vi ikke kan holdes ansvarlig over for dig, angående denne forsinkelse fra bankens side ved frigivelse af beløb på din konto.

Kundeservice:
–Kunden er meget vigtig for os. The Food Factory By A vil derfor så vidt muligt forsøge at hjælpe dig, hvis du har problemer med din ordre. Du kan kontakte The Food Factory By A ved at vælge “Kontakt” på The Food Factory By A.dk eller ved at ringe 81 90 14 14.
–Hvis din ordre tager længere tid end forventet, eller hvis du har andre problemer med din ordre, kan du kontakte The Food Factory By A som beskrevet ovenfor, og The Food Factory By A vil derefter undersøge årsagen.
–Hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre, efter den er afgivet, og betalingen er godkendt, kan du kontakte The Food Factory By A som beskrevet ovenfor. Det er dog ingen garanti for, at The Food Factory By A accepterer din annullering eller ændringer, da vi allerede kan have begyndt at forberede din ordre.
–Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af et produkt eller den service, The Food Factory By A har leveret, kan du give feedback til os i form af en e-mail på info@tffbya.dk, eller ved at ringe til os på 81 90 14 14. Feedback er en vigtig del af vores kvalitetskontrol.

Misbrug:
–Alle former for misbrug af The Food Factory By A hjemmesiden bliver automatisk logget og vil muligvis blive retsforfulgt.
–Alle former for erhvervsmæssigt videresalg af The Food Factory By A’s produkter er ikke lovligt uden forudgående skriftlig aftale.

 

COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion:
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies:
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder ingen cookies fra tredjepart.

Personoplysninger generelt:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Persondataforordningen (GDPR):
I forbindelse med loven om personoplysninger, skal vi oplyse at vi på www.tffbya.dk indsamler nedenstående oplysninger.

– Fulde navn
– Evt: Firmanavn
– Adresse
– By
– Postnr
– Telefon
– Transaction Id ved betalinger (vi gemmer ikke dine kort oplysninger).

Du kan som bruger til enhver tid få udleveret og/eller slettet al data, vi har om dig. Du skal kontakte info@tffbya.dk og oplyse om enten din email-adresse eller dit brugernavn. Vi vil efter verifikation enten fremsende al materiale vi måtte have registreret eller slette samme afhængigt af dit behov.

Bemærk, at du selv har styring over hvad du oplyser af data i kommentarer og forumtråde. Det er dog naturligvis indenfor vores kontrol at slette al din data såfremt du beder om det.

Sikkerhed:
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger:
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@tffbya.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejerskab:
The Food Factory by A – ApS
Ahlgade 74 D
4300 Holbæk
Tlf: 81 90 14 14
E-mail: info@tffbya.dk
CVR-nummer: 38695622
Kontaktperson: Ali Bahramloo Garosi