image-preloader

Mad til arrangementer

Forkæl dine gæster med lidt ekstra

Står du og skal afholde et arrangement for familie og venner, eller vil du blot forkæle dine medarbejdere med lidt ekstra? Hos The Food Factory By A, har du mulighed for at bestille et sundt og lækkert måltid til dig og dit selskab, uanset om det er frokost, aftensmad eller noget helt tredje. Alle vores måltider er altid lavet fra bunden af, på sunde og friske råvarer, så du og dit selskab er sikret den bedste oplevelse.

Muligheder for alle

Vi mener at alle bør have muligheden for at bestille en sund frokost hos os. Derfor tilbyder vi både glutenfri, vegetariske og veganske alternativer om du så er til bagels, juice eller salater. Derudover har du selv mulighed for at få tilpasset dit måltid med ekstra tilbehør eller ændringer, så din bestilling altid passer til dine behov.

Detaljer

Ved bestilling har du både mulighed for selv at afhente ordren på dagen. Alternativt, leverer vi gratis ved køb for over 500 kr. På den måde skal du ikke tænke på andet end at tage imod din bestilling når vi leverer den. Du kan altid kontakte os på mail eller telefon ved bestilling, eller kigge forbi vores café og tage en snak med os om hvad du har brug for til dit arrangement.

Skal vi lave mad til dit arrangement?
Kontakt os her!